Care e cel mai rostit cuvant atunci cand cumparati un produs sau mai multe?

Cand cumperi un produs, ce anume cauti la el….ce te intereseaza si ce nu, ce calitati vrei sa aiba si ce asteptari ai ca, calitatea acestuia sa fie cea dorita pe o scara de la 1 la 10? 
     Spre exemplu, acum 2 saptamani am fost nevoita sa cumpar un sampon, deoarece ramasesem fara. Pe mine ca prima idee a fost sa fie de calitate, apoi sa fie intr-un ambalaj cu o cantitate satisfacatoare si de care sa beneficiez mai multa vreme, ca la final sa pun in balanta pretul si ambalajul.
     Recunosc ca nu am fost prea exigenta, deoarece parul meu (spre marea mea fericire) nu imi face probleme in ceea ce priveste matreata sau alte probleme, deci nu am nevoie neaparata de un sampon-tratament, in schimb primul lucru pe care ma bazez/ne bazam atunci cand fac/facem cumparaturi este CALITATEA produsului pe care il alegem, fie el doar un sampon(in cazul meu) sau o bluza, o pereche de pantofi, un blug sau un aliment.
De cate ori ati intrat intr-un magazin (oarecare) si ati spus ca doriti produsul x, dar mai sigur le rugati pe vanzatoare(mai rar vanzatori) sa va ofere cel mai calitativ (de calitate) produs pe care il au in magazinul lor? Ati numarat vreo data de cate ori rostiti cuvantul CALITATE, fata de alte cuvinte uzuale? 
Aproximativ 9.250.000 (de) rezultate doar tastand pe Google cuvantul CALITATE
Va propun un mic exercitiu:
 Intr-o zi cand iesiti in oras la cumparaturi, indiferent ca mergeti la mall, la piata, la tonetele din fata blocului sau la magazinele din oras, incercati sa numarati cam de cate ori va puneti in minte sau rostiti cuvantul CALITATE. Va bagati? 
Recunosc ca la mine au fost rezultate…care m-au speriat…folosesc, la cumparaturi mai ales, de cel putin 20 de ori acest cuvant cand sunt in fata unui produs/unor produse atat cand formulez propozitia cat si mental. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.