BlogAward

Casa cu gradina, amenajare de lux in stand-by!

Casa cu gradina, amenajare de lux in stand-by

Nu as putea sa va povestesc ce sentiment de iubire a fost intre mine si noua noastra casa, insa va pot spune cu sigurata ca ma bucur ca am induplecat parintii sa fie apartament cu gradina.

Bun-bun, apartament, gradina, dar veti spune ca desi pare o idee fff buna, totusi nu este din cauza vecinilor, insa eu am gasit o solutie sa impartim curtea/gradina si simplu si elegant si la un pret foarte bun!

Evident costurile le impartim cu vecinii care au vis-a-vis de noi apartament, tot la parter, ceea ce e bine, insa am convenit ca inainte de a ne arunca la un gard mai scump, sa punem pentru inceput Plasa bordurata. De ce am ales acest tip de plasa si nu altceva?

Am luat in calcul ca fiind la inceput de drum, cu prioritati impartite in mai multe puncte, am discutat atat cu vecinii cat si noi in casa si am picat de acord ca macar pentru moment sa facem ceva cat de cat ca sa aranjam gradinita si sa nu mai avem vizitatori nepoftiti sau masini care sa intoarca de jur-imprejurul blocului:)))

In cautarile noastre on-line am luat in calcul mai multe magazine, insa preturile erau fie piperate, fe ce gaseam nu ne era pe plac, iar dupa o cautare indelungata, am gasit ce ne-a placut si ce stiam ca sigur va fi pe placul nostru ca vecini si anume Panouri bordurate cu o dimensiune de 2000x2000x3,5mm, care ne vor ajuta sa facem un gard civilizat atat in spatele blocului si intre noi si apartamentele cu care ne invecinam.

Preturile nu doar ca ne-au convenit, insa am stiut din prima ca datorita combinarii pretului cu calitatea si dimenciunile de care avem nevoie, rezultatul e minunat!

Comanda a fost data, intr-un final ieri si in urmatoarele zilele vom instala, alaturi de panourile de 1200x2000x3.5mm vor fi minunat aranjate si vor arata elegant dupa ce vom amplasa si ceva plante ornamentale.

Despre cum va arata, va voi arata intr-un articol ulterior amplasarii acestora. Va pup si ne citim in urmatoarele zile!

About Author

Am 24 de ani, o fetita si o gramada de idei de asternut pe hartia online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.