Despre acest blog – De ce imi place sa scriu

De unde am pornit acest blog si de ce? Totul a pornit in joaca, eram in liceu si imi doream sa scriu despre anumite lucruri care ma deranjau, insa nu am gasit puterea, astfel ca am pornit vreo 3 bloguri, apoi vreo 2 ani nu m-au mai interesat, apoi i-ar m-am apucat de ele, iar azi, suntem aici. Imi place sa imi pun experientele pe hartie, insa nu am rabdarea necesara sa le finalizez, astfel ca am inceput un blog in care sa scriu atat despre viata cat si despre alte lucruri.

De ce am ales un nume atat de lung? Mereu mi-am dorit sa am un magazin online cu accesorii de bijuterii, in ideea asta am facut blogul, insa am prins gustul scrierilor si asa ca l-am lasat asa. Am vrut sa incerc sa imi depasesc conditia de simplu scriitor de articole care sa nu aiba legatura cu nimic si nimic sa nu aiba legatura cu mine ca persoana. Dorinta mea este una sincera si mare. Sa fac din acest blog, un loc unde gasesti articole corecte atat din punct de vedere gramatical cat si ca informatie.

Unul dintre articolele pe care le-am scris, il gasesti aici.

Pe pagina aceasta vei gasi articole interesante din domenii diverse si chiar interviuri. Daca ai citit o carte buna sau ai un produs care vrei sa il faci cunoscut, astept mesajul tau.

Tot aici vei gasi sfaturi si doua prietene carora le poti adresa intrebari, la care ne vom da interesul sa raspundem rapid si cat mai corect.

Pentru colaborari, intrebari si detalii de tot felul, va asteptam fie in casuta de comentarii, fie pe adresele de mail: office@buticulcuaccesorii.ro sau blog@buticulcuaccesorii.ro