Economii la puterea 100! Cum va fi ziua de maine nu stim

Cum va fi ziua de maine nu stim si ce ne va rezerva, am introdus in casa un regulament nou. Cred ca fiecare ban conteaza, iar daca ii cheltuim orbeste pe tot ce ne pica in mana, cu siguranta nu vom face nici o branza!

Deci, pentru ca e vara, am zis ca trebuie sa incepen cu economia la lumina. Avem noroc ca am nimerit un apartament care toata ziua e luminos si nu avem nevoie de lumina artificiala decat pe parcursul noptii si atunci prea putin, asa ca din punctul asta de vedere suntem castigati!

Tu cum faci economii? Cum va fi ziua de maine nu stim!

Urmatoarea miscare este sa imi aduc oala sub presiune de la tara, pentru ca imi va fi mai usor sa economisesc energie cu ea cu 30% mai mult, desi imi e teama, am sa imi infrang teama de dragul celei mici care mananca supa de rosii, care e si preferata ei!

Ca tot am zis de casa de la tara, am sa vorbesc cu sotul meu sa montam cateva panouri solare, pentru a economisi si acolo ceva, iar ajutorul este din mai multe puncte de vedere, nu doar pe aceasta parte. In primul rand pe partea de lumina, apoi pe partea de apa calda si mai apoi pe partea bugetului familiei.

Alaturi de E-on facem #EconomiiLaPuterea100

Plus, am sa retin informatia ca tigaile mari, daca sunt folosite pe ochiurile mari de la aragaz, sigur facem economii la puterea 100, dat fiind faptul ca daca folosim o tigaie mai mica cu un centimetru fata de flacara, o treime din energie se pierde.

Mi-am propus sa ascult sfaturile specialistilor de la E-on, asa ca voi pune in aplicare o lista intreaga de solutii pe care te sfatuiesc sa le urmezi si tu!

Daca detii o gradina, iti recomand sa le urmezi sfatul, deoarece cu siguranta vei gasi sprijin in ideile tale si chiar vei aplica ce iti propun acestia!

Tu cum faci economii la puterea 100?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.