Locul de munca perfect

Sau cum imi imaginez locul de munca ideal

A avea un job perfect, nu e usor, insa asta nu te opreste sa visezi.

De cand o am pe Cami, nu doar ca incerc sa impart capra, varza si lupul, dar am cautat sa lucrez de acasa pentru ca sa fiu alaturi de ea. Evident, acest lucru fie este putin probabil, fie daca vrei sa lucrezi, dai peste oameni care te platesc cu 0.10bani pentru un cod postal(trebuia sa gasesc codurile postale pentru niste adrese si pentru fiecare adresa gasita primeam 0,10bani) sau 0.30bani pentru fiecare informatie de pe niste poze cu produse introduse in excel, adica mult sub pretul oferit de angajator, fie nimeresti ca te plateste foarte bine insa in termen limitat.

Eu am lucrat in doua locuri si nu prea m-am bucurat de “bunatatile” oferite de acele joburi pentru ca de fiecare data am prins schimbarile si asta a fost una din probleme. Fiecare sef, are pretentiile lui, iar in general in vanzari, in magazinele din Romania, nu exista lideri, ci aproximativ 80-90% sunt sefi care nu tin cont de ce zic angajatii, ci mai degraba, cauta sa isi angajeze oameni mai barfitori, mai rai, adica sa se asemene cu ei, iar asta, din punctul meu de vedere este o prostie. Oamenii buni pleaca, iar oamenii rai raman. Asta am vazut ca merge in Romania.

Din noiembrie de cand lucrez de acasa oficial, cred ca am sa raman la acest status, pana imi voi gasi un job fix si pe langa sa pot sa scriu si articole si sa mai castig si ca freelancer.

Insa totusi pana atunci, sunt alaturi de voi si voi continua sa scriu.

Despre locul meu de munca ideal, la care visez, este in felul urmator: Sa am un loc placut in care sa lucrez, sa nu vina sefii sa imi zica ca trebuie sa stau la locul meu sau sa imi zica ca nu am cum lucra decat pe raionul X.

Locul meu de munca la care visez, e peste tot, adica oriunde ma duc sa pot lucra, chiar si in curtea casei sau pe bloc. Imi place sa stau in aer liber (nu si cand e frig), sa am laptopul cu mine, sa ma conectez la internet si sa ma apuc de treaba.

Nu conteaza ca sunt in Romania, in china sau in America, ci conteaza sa lucrez si sa imi placa ce fac.

Voua cum v-ar placea sa lucrati?

Cu sinceritate si multi pupici

Maddy!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.