Se pare ca…

ma lasa laptopul:)))

Yep, de asta si am sa lipsesc, putin, pana reusesc sa imi schimb “batranul meu”…desi nu e un batran, insa imi e foarte drag. E laptopul care mi l-am cumparat cu multe insitente la mami, la finalul liceul, cand eu ii cedam ei calculatorul care inca traiste cu cateva piese schimbate, la serviciul ei, iar eu mi-am cumparat (evident ca ea mi l-acumparat, ca eu nu lucram, astfel nu imi permiteam sa mi-l iau pe ochi frumosi).

Haiul cu laptopul meu a fost ca dupa mine si-a luat si mama si nasa mea de cununie (pe atunci doar buna prietena a mamei si a mea – chiar daca e diferenta cat casa intre noi de varsta).

Eu am cautat mult un laptop care sa imi satisfaca cateva nevoi si anume:

  • memorie: 1T de memorie – necesari pentru documente, filme, poze si multe carti.
  • greutate: nu am vrut un laptop foarte greu, gen Gaming si nici unul foarte usor gen Apple, acesta are undeva in jur de 2kg?!
  • carcasa sa nu fie din plastic: am avut de mica o problema cu laptopurile cu carcasa de plastic, mama avand un notebook de acel gen si ma seca ca suna de fiecare data atat de ciudat daca dadeam cu unghia in plasticul acela.
  • Evident ca marca a fost decisiva: TOSHIBA. Am folosit un laptop Toshiba in Anglia, acum aproape 10 ani?!(nu mai stiu pentru ca la intoarcerea acasa…..am pierdut toate pozele…) si evident cand am vazut ca in Media Galaxy gasesc si avea si un pret de am ramas PAF….am si fugit cu mama la magazin sa mi-l iau.

Evident, mama a facut o fata “WOAW” cand a vazut ca refuz Apple, in favoarea Toshiba…(era exact in drumul spre casa unul expus) si cand i-am spus mamei mele ca eu nu dau 50-60-70 de milioane pe un laptop cu care sa nu ma impac si sa platesc pentru orice aplicatie….va imaginati ca a inteles ca totusi stiu ce sa aleg.

In momentul de fata, cedeaza ecranul la actualul “batranel” care are vreo 5-7 ani aproximativ, iar acum ma gandesc serios sa imi iau un laptop care sa il pot folosi si ca tableta, evident ca voi ocoli laptopurile Apple pentru ca sunt extraordinare si minunate insa….NU pentru mine…

Am evident inima mica, pentru ca imi iubesc laptopul enorm, este un laptop cu care am fost peste tot, pe care mi-am scris licentele si toate referatele si in el am toate amintirile dragi…deci…voi incerca sa aleg cat de repede un laptop, pentru a salva tot ce am in prezentul prieten cu care lucrez si care din cauza nefericitei batraneti, nu pot sa il vad suferind prea mult, iar asta ma face sa fiu mai atenta cu ce prioritizez.

Astfel, pana nu imi cumpar un nou prieten, voi lucra la proiectele deja in derulare si despre care va voi vorbi treptat, asa cum o fac de obicei!

Va mult-multumesc si sper sa ne citim foarte curand!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.