Vine vara, Bine-mi pare, In dulap e jale mare!

A venit vremea sa aducem peumerasele din dulapuri rochitele, bluzitele si chiar tricourile cu pantalonii pentru sezonul cald si chiar plapumile sau pilotele de iarna trebuie depozitate. Insa exista o problema….Hainele si accesoriile de iarna sunt foarte mari, ocupa mult spatiu, oriunde le-ai pune si de cele mai multe ori sfarsesc in saci pe sub pat, in dulap sau pe dulap, sau in cel mai nefericit caz, in boxa sau debara.

Eu am facut un research si am gasit o solutie salvatoare! Sacii de vidat haine!

Saci de vidat haine - before&after
Saci de vidat haine – before&after

Da, sunt solutia ideala pentru toata familia, de la mic la mare si invers. Sunt usor de folosit si depozitat atat pentru sezonul cald cat si pentru cel rece. Doar trebuie sa faci rocada si e gata. De ce iti recomand si tie aceasta solutie? Pentru ca stiu, cu siguranta ca suferi din cauza lipsei de spatiu, chiar si o casa imensa sa ai si tot se aduna lucruri. Dar daca mai ai si 2-3 prichindei, iti zic sigur ca vei avea nevoie de solutii pentru a salva spatiul.

Saci de vidat haine - instrustiuni folosire
Saci de vidat haine – instructiuni de folosire

Pe cat de util, pe atat de parfumat!

Tu ce spui daca iti recomand o solutie si mai frumos parfumata? Sacii de vidat haine cu parfum de iasomie, levantica si trandafir. Deja cred ca ti-am dat o idee despre cum iti poti pastra hainele frumos parfumate pe un termen lung.

Saci de vidat haine - before&after
Saci de vidat haine – before&after

Sacii sunt facuti din politilena si nylon. Se poate scoate aerul din acestia cu orice tip de aspirator / vacuum.

Atentie! Sacii nu sunt recomandati pentru depozitarea obiectelor cu margini ascutite deoarece acestia s-ar putea deteriora. Cand depozitati obiectele impreuna cu hainele asigurati-va ca acestea sunt uscate!

Sacii au diferite dimensiuni facute special pentru a putea depozita diferite lucruri. Astfel, avem pentru voi saci de vidat de urmatoarele dimensiuni: 50 x 60 cm, 60 x 80 cm, 68 x 98 cm si 80 x 110 cm. Avem si saci parfumati si se livreaza in limita stocului disponibil. Nu toti sacii disponibili sunt parfumati.

Pentru ca duc lipsa de spatiu de depozitare la schimbarea sezonului, deja am si dat o comanda de 5 bucati pentru a putea organiza si mai bine apartamentul si spatiile.

Te-am facut sa spui “DA!”? Atunci ce mai astepti?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.